Welkom op woonzorgcampus Sint-Bavo

Op woonzorgcampus Sint-Bavo vindt u vast en zeker wat u zoekt. Door ons uitgebreid aanbod aan diensten en zorgvormen kunnen we mee evolueren met uw behoeften. U wordt goed omringd door medewerkers uit diverse disciplines en door sterk betrokken vrijwilligers. Zo krijgt u al snel het gevoel dat u thuiskomt bij Sint-Bavo. We maken er een punt van om iedereen goed te leren kennen en uw verblijf op onze campus zo betekenisvol mogelijk te maken. Comfortabel leven en wonen in een warme, gastvrije en veilige omgeving met professionele zorg op maat. Dat is waar Sint-Bavo voor staat.

Directeur

Koen Lambrechts

Onze grootste troeven

  • Gegarandeerde zorgcontinuïteit door een ruime zorg- en dienstenaanbod
  • Moderne en lichte assistentiewoningen
  • Een grote expertise in dementie
  • Gelegen in het centrum van Wilrijk, vlakbij openbaar vervoer, het Steytelinckpark en talrijke winkels en eetgelegenheden
  • Ruime kamers met eigen sanitair
 

Onze infrastructuur

Sint-Bavo is een moderne woonzorgcampus gelegen in hartje Wilrijk. Door de vernieuwende indeling met aparte units en open ruimtes lijkt het een “dorp” in de stad. Er valt altijd wel iets te beleven en iemand te ontmoeten. Een bezoek aan het kapsalon, bewegingsoefeningen bij de kinesist, een gezellige babbel met koffie en gebakje in onze zonnige cafetaria... Alles ligt vlakbij op het centrale, groene binnenplein. Rondom het plein zijn de verschillende leefgroepen rechtstreeks bereikbaar via een eigen voordeur. Zo “gewoon” kan wonen op een woonzorgcampus zijn.

Assistentiewoningen De Swane bieden extra privacy en afstand door een aparte inrit en ingang via de Sint-Camillusstraat. Ook het centrum voor dagverzorging De Bist is via een aparte ingang via de Sint-Sebastiaanstraat te bereiken. Alle faciliteiten zijn discreet aanwezig en toch makkelijk bereikbaar door het unieke infrastructurele concept.

Hoe geraakt u op onze campus?

  • Met het openbaar vervoer (Halte De Bist)

  • Met de auto (Vlot bereikbaar via A12 en E19 - beperkte parking voor bezoekers - voldoende parking in de omliggende straten)

 

Neem contact op met Sint-Bavo

We contacteren u zo spoedig mogelijk