Dagopvang

Deskundige opvang, zorg en een zinvolle dagbesteding voor thuiswonende ouderen

Dagopvang

Welkom in De Bist

De Bist heeft een jarenlange ervaring in de opvang en ondersteuning van ouderen met dementie en lichamelijke zorgnoden. Ook personen die nood hebben aan een zinvolle dagstructuur of sociale contacten kunnen rekenen op de gastvrijheid van het enthousiaste en hechte team van De Bist. 

Professioneel en betrokken

In De Bist schenken we veel aandacht aan ontspanning en aan een aangename en betekenisvolle tijdsbesteding. Daarbij proberen we uw zelfredzaamheid op meerdere vlakken te stimuleren zodat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Uw naasten, uw huisarts en eventuele thuiszorgdiensten vormen onze directe partners. Zo kunnen we samen met u uw specifieke noden zo goed mogelijk invullen. 

De Bist is gelegen op woonzorgcampus Sint-Bavo en bereikbaar via een aparte ingang aan de Sint-Sebastiaanstraat 15. Vervoer kan vlot tot bij de ingang rijden. Geraakt u niet tot bij ons? Dan kan onze chauffeur u tegen een meerprijs ophalen met ons eigen busje

In de moderne en lichte leefruimte met open keuken kunt u genieten van het middagmaal en een tasje koffie. In de ruime tv-zaal met relaxzetels hebt u de gelegenheid om tussendoor even te rusten. De badkamer is ingericht met een hoog-laag bad en een tillift. Zo kunnen we u ook een wellness-moment aanbieden. De binnentuin vormt een extra troef die volop ontspanningsmogelijkheden biedt. 

Openingsuren

De Bist is elke weekdag geopend van 8 tot 17 uur.

 

Uw dagprijs

€24,21

 

Wat is inbegrepen in de dagprijs: 

  • hygiënische en verpleegkundige hulp

  • een warme maaltijd met soep, hoofdgerecht en dessert

  • warme en koude dranken

  • aangepaste animatie-activiteiten

  • het gebruik van incontinentiemateriaal

  • professionele samenwerking met de mantelzorger, huisarts en thuiszorgdiensten

  • hulp bij bad of douche voor regelmatige bezoekers

 

Elk ziekenfonds voorziet een tussenkomst in de dagprij. Informeer ernaar bij uw ziekenfonds.