Welkom op woonzorgcampus De Hazelaar

Sinds 1994 organiseert De Hazelaar een gevarieerd aanbod aan diensten en zorgvormen voor ouderen uit de omgeving. Gelegen in het bruisende centrum van Kontich biedt woonzorgcampus De Hazelaar de perfecte combinatie van professionele zorg in een veilige omgeving met een grote betrokkenheid en integratie in de wijk.

Directeur

Veerle Corremans

Onze grootste troeven

  • Gegarandeerde zorgcontinuïteit door ruim zorg- en dienstenaanbod

  • Vlakbij het centrum van Kontich met winkels, eetgelegenheden en openbaar vervoer

  • Gezellige sfeer door groot activiteitenaanbod in het lokale dienstencentrum

  • Vlotte bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer, als met de auto

  • Grote tuin

  • Onze vele enthousiaste vrijwilligers

Onze infrastructuur

Ons huis is gebouwd rondom de mooie authentieke kapel, die getuigt van de christelijke historiek en die ook vandaag nog steeds mogelijkheden tot bezinning biedt. Aan het onthaal wordt u hartelijk onthaald en op weg geholpen. Op het gelijkvloers ligt het lokaal dienstencentrum De Wilg waar iedereen uit de buurt welkom is om deel te nemen aan een gevarieerd aanbod aan ontspannende, educatieve en culturele activiteiten. Nood aan informatie of advies? Een bezoek aan de kapper of de pedicure? Genieten van een lekkere maaltijd of een drankje? Het kan allemaal.

 

Het woonzorgcentrum en het centrum voor kortverblijf zijn verspreid over het gelijkvloers en de twee verdiepingen. Vele kamers hebben zicht op de grote tuin. Ook de bewoners van assistentiewoningen De Linde genieten van wonen in het groen. Zij kijken uit op de tuin en wonen toch vlakbij alle faciliteiten. De bewoners van assistentiewoningen Lentedauw kunnen vanuit hun woning dan weer het levendige dorpsgebeuren van Kontich volgen. Het centrum voor dagverzorging De Wilg is gelegen in een apart gebouw met eigen tuin en vlotte toegang via de Drabstraat.

Hoe geraakt u op onze campus?

  • Met het openbaar vervoer (Halte Kruisstraat of Halte Kerk)

  • Met de auto (De campus is vlot bereikbaar met de auto)

"Ik haal zoveel voldoening uit kleine dingen die je kan doen voor bewoners. Zonet heb ik nog een dansje gedaan met één van de dames met dementie, vorige week nog een jeugdvriend teruggevonden voor een bewoner, een pekelharing getoverd bij het avondmaal, een wandeling buiten geregeld voor iemand ... Daar krijg je zoveel waardering voor terug."

Wendy, medewerkster wzc De Hazelaar
 

Neem contact op met De Hazelaar

We contacteren u zo spoedig mogelijk