Assistentiewoningen

Voor levensgenieters die graag, net zoals thuis, hun volledige vrijheid behouden

Assistentiewoningen

Op campus De Hazelaar heeft u de keuze uit twee verblijven met assistentiewoningen. In De Linde woont u middenin de campus in het groen. Aan de straatkant hebben we Lentedauw dat zich dichtbij het bruisende centrum van Kontich bevindt. Voor elk wat wils, zoals u hieronder kan lezen.

De Linde

In De Linde woont u middenin het groen en bent u toch vlakbij de gezellige bedrijvigheid van het centrum van Kontich. U kunt in alle rust, zelfstandig en op eigen tempo uw leven leiden met de zekerheid van de talrijke diensten op woonzorgcampus De Hazelaar. Van een lekkere maaltijd in de cafetaria, een cursus bloemschikken of Spaans in het dienstencentrum tot een druk op de noodknop als u onverwachts een val maakt.

Groen wonen in hartje Kontich

De Linde telt drie woonlagen met in totaal 36 woningen. Elke woning bestaat uit een hal met berging, een open keuken, leefruimte en één slaapkamer met aansluitende badkamer. Er is telefoon- , televisie- en internetaansluiting. Een 24-uur noodoproepsysteem stelt u in verbinding met het zorgteam van het naastgelegen woonzorgcentrum De Hazelaar. Bij noodgevallen is er dus steeds iemand snel aanwezig om te helpen.

 

In het gebouw is een lift en een gemeenschappelijke ruimte. In het nabijgelegen hoofdgebouw kunt u gebruikmaken van het wassalon of mee genieten van de gezellige sfeer en sociale contacten die het dienstencentrum De Wilg en de cafetaria bieden. Alle gemeenschappelijke gangen en ruimtes worden door ons schoongemaakt en onderhouden. U zorgt zelf voor de schoonmaak van uw eigen woning. Als u hierbij hulp wenst, kan de woonassistente u adviseren over mogelijke opties. Uw auto kunt u parkeren op de campus.

Lentedauw

Zelfstandig en comfortabel wonen in het bruisende centrum van Kontich met de mogelijkheid beroep te doen op de talrijke diensten van woonzorgcampus De Hazelaar. Van een lekkere maaltijd in de cafetaria tot een druk op de noodknop als u onverwachts een val maakt. Dat is allemaal mogelijk in assistentiewoningen Lentedauw.

 

Lentedauw is een modern en hedendaags gebouw met individuele woningen op een gaanderij. Achteraan stapt u onmiddellijk in de grote tuin van woonzorgcampus De Hazelaar en als u vooraan de deur uitgaat, bevindt u zich tussen de winkels, banken en eetgelegenheden. Idealer kan haast niet.

"Gerust" wonen in hartje Kontich

Lentedauw telt vier verdiepingen met in totaal 20 woningen. Elke woning bestaat uit een hal, een open keuken, leefruimte, één slaapkamer met aansluitende badkamer en twee bergingen waarvan één met aansluiting voor was- en droogmachine. Er is telefoon- , televisie- en internetaansluiting.

 

Een 24-uur noodoproepsysteem met mobiele alarmknop stelt u in verbinding met het zorgteam van het naastgelegen woonzorgcentrum De Hazelaar.
Door de verbinding met het hoofdgebouw hoeft u niet buiten te stappen om gebruik te maken van het wassalon of mee te genieten van de gezellige sfeer en sociale contacten die het dienstencentrum De Wilg en de cafetaria bieden. Alle gemeenschappelijke gangen en ruimtes worden door ons schoongemaakt en onderhouden. U zorgt zelf voor de schoonmaak van uw eigen woning. Als u hierbij hulp wenst, kan de woonassistente u adviseren over mogelijke opties. Uw auto kunt u parkeren op de campus.

Onze dienstverlening

U kunt rekenen op de ondersteuning en hulp van de woonassistente en u kunt gebruikmaken van verschillende diensten:

 • Warme maaltijden

 • Kapsalon, pedicure

 • (Psycho)sociale dienstverlening en advies

 • Groot aanbod ontspanningsactiviteiten

 • Eucharistievieringen in de kapel

 • Parkeergelegenheid en fietsenstalling

 • Prachtige grote tuin

Uw dagprijs De Linde

€36,79

Uw dagprijs Lentedauw

€42,43

In uw dagprijs is het volgende inbegrepen:

 • Het verblijf, exclusief energieverbruik

 • Gebruik van het personenalarmsysteem

 • 24/24 en 7/7 permanentie van noodoproepen en overbruggingszorg

 • Onderhoud, schoonmaak en energiekosten van de gemeenschappelijke ruimten

 • Burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering en brandverzekering met een maximale dekking van de inboedel tot € 25 000

 • Hulp, advies en bijstand van de woonassistente

 • Onderhoud van de tuin

 • Deelname aan bepaalde ontspanningsactiviteiten