Met wie we samenwerken

Groep GZA

GZA Ziekenhuizen

GZA Ziekenhuizen omvat drie campussen: Sint-Augustinus in Wilrijk, Sint-Vincentius in Antwerpen en Sint-Jozef in Mortsel. Het ziekenhuis is uitgerust met vooruitstrevende technologie op logistiek en medisch vlak en omvat een groot, gerenommeerd en geïntegreerd oncologisch centrum. Voortdurend wordt het zorgaanbod aangepast aan nieuwe evoluties en behoeften van patiënten, zorgverstrekkers en overheid. GZA Ziekenhuizen telt zo’n 3 200 medewerkers en een 400 tal artsen. Elke dag vinden zo’n 1 300 patiënten de weg naar GZA Ziekenhuizen.

http://www.gza.be

GVA Steunfonds

Omdat ons engagement verder gaat dan onze voorzieningen, richtte GZA in 2008 met de Gasthuiszusters van Antwerpen een steunfonds op. Samen steunen we sociale projecten die de toegankelijkheid tot zorg vergroten voor de meest kwetsbaren in de samenleving. Op die manier willen we de eeuwenoude missie van de Congregatie van de Gasthuiszusters van Antwerpen vervolgen.

http://www.gza.be/gva-fonds/gva-fonds/

ECD Orion ism PGN

ECD Orion (Expertisecentrum Dementie) is een partnerorganisatie van de Vlaamse overheid en verbonden aan GZA Zorg en Wonen. Het centrum is gevestigd op woonzorgcampus Sint-Camillus in Antwerpen.

ECD Orion beoogt de hoogste kwaliteit van zorg voor personen met dementie. Het biedt onder meer informatie, advies, vorming en ondersteuning aan organisaties en personen die instaan voor de begeleiding en zorg van personen met dementie. Het werkingsgebied van ECD Orion is regio groot-Antwerpen en Mechelen.

Het Psychogeriatrisch Netwerk (PGN) is het antennepunt van het Regionaal Expertisecentrum Dementie Orion voor de regio Mechelen. Het PGN is een dienst van het Ouderenteam van het Centrum voor Geestelijke Gezondheid De Pont vzw.

Benieuwd wat ECD Orion voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op http://www.dementie.be/orionenpgn/

Partners