Lokaal dienstencentrum

Een ontmoetingsplaats met een ruime keuze aan diensten en activiteiten

Lokaal Dienstencentrum

Lokaal dienstencentrum Kruisbos

Lokaal dienstencentrum Kruisbos is er voor iedereen. Voor wie een vraag heeft over mogelijke zorg en ondersteuning. Voor wie gezelligheid en gezelschap zoekt. Voor wie creatief wil bezig zijn of iets nieuws wil leren.

U kan tijdens de kantooruren met alle vragen terecht aan de balie van de woonzorgcampus. We helpen u graag verder of vertellen u welke instantie een deskundig antwoord kan geven.

Aan de balie vindt u ook het programmaboekje van alle activiteiten waaraan u de komende weken kan deelnemen. Van informatiemomenten over palliatieve zorg of gehoorverlies tot ontspannende yoga en kantklossen, we stellen maandelijks een gevarieerd programma voor u samen. Dat doen we samen met lokaal dienstencentrum De Groten Uitleg van de gemeente Kalmthout.

De bistro is de ontmoetingsplaats bij uitstek op de campus. U kan hier elke namiddag bijpraten met andere bezoekers of gezellig iets komen drinken of biljarten met vrienden. Ook in het weekend. Op zomerse dagen is het heerlijk buiten zitten.

Alleen is maar alleen. U kan bij ons elke middag samen met anderen komen tafelen. Wij zetten elke dag een heerlijke warme maaltijd op het menu. Aan de democratische prijs van € 7,5.

Handig toch, zo’n dienstencentrum? 1 plaats waar van alles te doen en te beleven is. Kom gerust langs. We maken u graag wegwijs.