Assistentiewoningen

Voor levensgenieters die graag, net zoals thuis, hun volledige vrijheid behouden

Assistentiewoningen

Zelfstandig en onafhankelijk wonen met de diensten van een woonassistent en de zekerheid van diverse zorgvormen in de onmiddellijke nabijheid. Dat kan in onze assistentiewoningen! Binnen Sint-Camillus bestaan er twee residenties: Torenhof en De Ley. Beide types assistentiewoningen zijn gelegen in de prachtige groene tuin van campus Sint-Camillus.

Torenhof

Torenhof is een moderne en comfortabele residentie gelegen in de prachtige tuin van woonzorgcampus Sint-Camillus. Voor uw dagelijkse boodschappen zijn het openbaar vervoer, diverse winkels, banken en eetgelegenheden vlakbij. Veilig, rustig en toch alles bij de hand, dat is Torenhof. 

Uw nieuwe thuis in het groen

Torenhof telt in totaal 18 ruime woningen, allemaal met zicht op het groen. Kiest u voor een woning op het gelijkvloers, dan kunt u genieten van een aangenaam terras. Alle woningen zijn ruim en licht. De indeling en grootte varieert tussen de 70 en 106 m2 . Elke woning biedt een hal met een apart gastentoilet, een mooie open keuken, een grote lichte leefruimte, twee slaapkamers en een badkamer voorzien van een inloopdouche, lavabo en toilet. Er is telefoon- , televisie- en internetaansluiting. Verder stelt een 24-uur noodoproepsysteem met vaste en mobiele alarmknop u in verbinding met het zorgteam van het naastgelegen woonzorgcentrum Sint-Camillus. In noodgevallen is er dan ook onmiddellijk iemand paraat om u te helpen.

In de ontmoetingsruimte aan de binnentuin kunt u, indien u dat wenst, genieten van huisbereide maaltijden. Uw auto kunt u mits een maandelijkse huurprijs ondergronds of op de campus parkeren. De ondergrondse parking is vlot bereikbaar met de lift.

De Ley

Assistentiewoningen De Ley zijn gelegen in een veilige buurt vlakbij het openbaar vervoer, diverse winkels, banken en eetgelegenheden. Heel handig en praktisch voor uw dagelijkse boodschappen. Ook de rust en natuur zijn vlakbij. Als u de achterdeur van De Ley uitstapt, komt u uit op de grote prachtige omheinde tuin van campus Sint-Camillus

Uw nieuwe thuis

De Ley telt vier verdiepingen met 10 assistentiewoningen en 6 huurflats. Elke woning is 50 m2 en bestaat uit een hal met berging, halfopen keuken, leefruimte en één slaapkamer met aansluitende badkamer voorzien van een inloopdouche. Verder heeft elke woning een terras en kelderberging. Er is telefoon- , televisie en internetaansluiting. Een 24-uur noodoproepsysteem met vaste en mobiele alarmknop stelt u in verbinding met het zorgteam van het naastgelegen woonzorgcentrum Sint-Camillus. In noodgevallen is er dan ook onmiddellijk iemand paraat om u te helpen. 

Op korte afstand van De Ley, in de nabijgelegen assistentiewoningen Torenhof kunt u andere bewoners ontmoeten in de gemeenschappelijke ruimte. Daar kunt u ook terecht voor de maaltijden, indien u dit wenst. Uw auto kunt u mits een maandelijkse huurprijs op de campus parkeren.

Onze dienstverlening

In beide assistentiewoningen kunt u rekenen op de ondersteuning en hulp van de woonassistente en u kunt gebruikmaken van verschillende diensten: 

 • warme maaltijden

 • kapsalon en pedicure

 • (psycho)sociale dienstverlening en advies

 • ontspanningsactiviteiten

 • dagelijkse eucharistieviering in de kapel van het woonzorgcentrum

 • gebruik van het wassalon

 • technische ondersteuning via de klusjesdienst

 • parkeergelegenheid en fietsenstalling

 • prachtige grote tuin

Uw dagprijs Torenhof

tussen €61,63 en €82,17

Uw dagprijs De Ley

€44,76

In uw dagprijs is het volgende inbegrepen:

 • het verblijf, exclusief verwarming, elektriciteit en waterverbruik

 • gebruik van personenalarmsysteem

 • 24/24 en 7/7 permanentie van noodoproepen en overbruggingszorg

 • onderhoud, schoonmaak en energiekosten van de gemeenschappelijke ruimtes en onderhoud van de tuin en binnentuin

 • burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering en brandverzekering met een maximale dekking van de inboedel tot 25.000 euro

 • hulp, advies en bijstand van de woonassistent

 • deelname aan ontspanningsactiviteiten