Kom bij ons op bezoek vanuit je luie zetel!

GZA Zorg en Wonen - 08 03 2022

De lockdown in voorjaar 2020 en de opeenvolgende coronagolven daagden ons uit om onze woonzorgcampussen op een toegankelijke manier voor te stellen. Omwille van de beperkte bezoekmogelijkheden bleek een bezoek en eerste kennismaking met de campussen immers vaak onmogelijk.
Bijkomend gaven de strenge coronamaatregelen soms een vertekend beeld van het leven in een woonzorgcentrum. Het was niet altijd evident om ook de warme zorg en de zinvolle dagbesteding te tonen.

Omdat een beeld meer kan zeggen dan woorden kozen we ervoor om geïnteresseerde cliënten alvast een virtuele rondleiding te geven. Het voorbije jaar draaide een filmploeg mooie beelden van het dagelijks leven op alle GZA Zorg en Wonen campussen. Via filmpjes kunnen toekomstige bewoners en bezoekers op een nieuwe manier kennismaken met de infrastructuur en beschikbare diensten van onze woonzorgcampussen.

De videovoorstelling is méér dan een rondleiding door het gebouw. Je kan de gezellige en huiselijke sfeer ontdekken, het zorgzame karakter van alle medewerkers aanvoelen en de oprechte tevredenheid van de bewoners ervaren.

Op de webpagina van elke woonzorgcampus vind je het filmpje waarin we je meer vertellen over de woonzorgcampus bij jou in de buurt. Ook razend benieuwd? Via deze link kies je de woonzorgcampus en kan je de video’s bewonderen.