Leven als op een cruiseboot

GZA Zorg en Wonen - 11 02 2020

 

‘Het grote rusthuisdossier’, de media berichtte er alom over maar vergat te melden dat het over data van 4, 5 of zelfs meer jaren oud ging.  Woonzorgcentra werden allemaal over dezelfde kam geschoren zonder vooraf de data te checken aan de huidige situatie.

We kunnen niet ontkennen dat dit ook bij GZA Zorg en Wonen de nodige frustratie opwekte.  We weten immers maar al te goed dat onze medewerkers zich dag in dag uit maximaal inzetten voor goede zorg, gevarieerde animatie, lekker eten, enz..  Dit alles om onze bewoners een fijne oude dag te bezorgen.

 

Het deed ons dan ook deugd om via verschillende kanalen berichten te ontvangen die bevestigden dat onze dagelijkse inzet geapprecieerd wordt.  We kregen brieven van bewoners, we ontvingen complimentjes als zijnde ‘ik snap de media niet, jullie zijn fantastisch’, we zagen reacties op sociale media waar we met naam en toenaam geprezen werden, … .  Wij zijn onze bewoners en bezoekers dan ook enorm dankbaar voor al deze lieve blijken van erkenning.

GZA Zorg en Wonen zal zich ook in de toekomst blijven inzetten om kwalitatief wonen en leven aan te bieden op al haar woonzorgcampussen. 

PS: We delen graag onze visie en waarden met u.  Lees meer …